EASY BANANPIE

EASY BANANPIE

- We must have pie, stress can not exist in the presence of a pie -

Ingrediënten

(Voor 1 taart)

  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 rijpe bananen
  • Handje vol amandelen
  • Kaneel

Recept

  1. Verwarm de oven voor op de temperatuur zoals aangegeven op de verpakking van het bladerdeeg.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een (met bakpapier bedekte) pizzaplaat of bakplaat.
  3. Prik met een vork een beetje hier en daar in de bodem en rol ook de randen van het bladerdeeg een beetje om zodat er een dikker randje ontstaat.
  4. Snij de bananen in schijfjes en verdeel ze over het bladerdeeg.
  5. Verhak de amandelen tot een kleinere grootte en verspreid ze over de bananen.
  6. Verspreid nog kaneel naar keuze over het geheel.
  7. Bak de taart in de oven volgens de tijd die aangegeven staat op de verpakking van het bladerdeeg.

Tip: Vooral heel lekker warm en met een beetje Griekse yoghurt voor de frisse toets!

 

Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen