Menu

Gezonde havermout - bananenpannekoeken

 

Have a flippin' great pancake day met dit geweldige receptje voor een geweldig lekker ontbijtje.

 

Ingrediënten

(voor ca. 4 pannekoeken)

  • 100ml melk
  • 75g havermout
  • 1 ei
  • 1 heel erg rijpe banaan
  • Een beetje bakboter
  • Gemengd, vers fruit

 

Recept

  1. Prak de rijpe banaan en doe deze in een maatbeker.
  2. Voeg de havermout, het ei en de melk ook toe aan de inhoud van de maatbeker.
  3. Meng en mix het geheel met een staafmixer tot een glad beslag.
  4. Verhit een beetje boter in een koekenpan.
  5. Maak dunne pannenkoekjes en laat ze aan beide kanten ongeveer 3 minuutjes bakken.
  6. Serveer met vers fruit.

 

TIP: bak de pannekoeken niet te dik, dat bakt minder vlotjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken