Menu

Nectarinetaart met havermout

 

 

Ben je stiekem de traditionele havermoutpap een beetje beu? Op zoek naar een lekkere vervanging waarbij je toch nog altijd alle voordelen van havermout hebt? Want deze geweldige granen zorgen er niet alleen voor dat je je dag start met voldoende koolhydraten, maar ze vullen je ook nog eens goed zodat je minder snel weer honger zal hebben. Ideaal dus om een druk gevulde dag waarbij je bijvoorbeeld gaat sporten of lang gaat wandelen!

 

Ingrediënten

(voor 1 persoon)

  • 40 g havermout
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 rijpe nectarine
  • 1 tl kaneel
  • Eventueel zoetstof (bv Stevia, Candarel)

 

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de havermout met de amandelmelk.
  3. Snij de nectarine superfijn en voeg dit bij de havermout.
  4. Breng de havermout op smaak met de kaneel en eventueel wat zoetstof.
  5. Meng het geheel door elkaar en doe de havermout in een ovenbestendig schaaltje.
  6. Bak de havermout in ongeveer 30 minuten goudbruin in de oven.
  7. Het hele huis zal naar taart ruiken.
  8. Serveer de necatrinetaart met havermout warm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken