PASTATAART MET ZALM

PASTATAART MET ZALM

Deze pastataart is echt 1 van de meest simpele gerechtjes die ik ooit gemaakt heb. En ook echt ideaal voor mealpreps, want warm of kou ... deze taart is altijd geweldig lekker! Wil je liever een veggie versie? Kies dan voor tortellinni zonder vleesvulling. Liever een beetje vlees? Tja, dan kies je toch gewoon voor tortellinni met wel wat vlees als vulling. It's all up to you!

Ingrediënten

(voor 1 taart)

  • 250g tortellinni ricotta e spinaci
  • 100g gerookte zalm
  • 100g champignons
  • 4 eieren
  • 2dl culinaire room
  • Peper en zout

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Kook de tortellinni in water met wat zout beetgaar.
  3. Giet de tortellinni af en verspreid ze over de bodem een ovenschaal.
  4. Kuis de champignons en snij ze in plakjes. Bak ze kort aan in de pan.
  5. Snij de gerookte zalm in sneetjes. Leg deze samen met de champignons over de tortellinni in de ovenschaal.
  6. Klop de eieren met de room en peper/zout los. Schenk dit over het tortellinnimengsel.
  7. Bak de taart ongeveer 35min goudbruin en gaar.
  8. Serveer met wat salade.

 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken